Öt golfpályák megéri ellátogatni

16954452919_e33a841e82_z

Golf, mint tudjuk, indult Skóciában során a 15. század közepén. Ez egy olyan sport, amely tele van a történelem, a hagyomány, és a legendák. Nem volt egészen a 18. század végén, hogy a golf tette az utat át Amerikába. Ha egy rajongó a sport, utazás golfpálya is egy izgalmas módja annak, hogy látni a világot. Itt egy lista öt golfpályák, hogy minden golfozó kellene látogatnia.

1. St. Andrews, Old Course

Nem listáját golf úti cél lenne teljes, ha nem beszélünk Szent András során. Ez az egyik legrégebbi golfpálya a világon, és gyakran nevezik a “Home of Golf.” Ez található Fife, Skócia. Kapsz az esélyt, hogy áztassa a történelem golf, míg ásni körül a labdát a skót hanga.

Bob Park – 2014

2. Pebble Beach Golf Links

Ha elkészült pihen a világszínvonalú spa, hogy egy swing, a sziklás California sziklák Pebble Beach. Ők már házigazdája az Egyesült Államokban Nyílt öt alkalommal. Vegyünk egy hinta ugyanazon a pályán játszott a nagy golfozók, mint a Jack Nicklaus és Graeme McDowell.

3. Osaka Golf Club

Található, mintegy egy óra északra Osaka, Japán, a tanfolyam között meghúzódó feltűnő sziklák Oszaka-öböl. Megállapítást nyert, 1937-ben, amikor a befolyása a nyugati kultúra terjedt át Japánba. A tanfolyam zárva volt, és elkobozta a szövetségesek a második világháború alatt. Nem volt 1953-ig, hogy a kurzus újra megnyitott.

4. A Royal West Norfolk Golf Club

Található Norfolk, Anglia, ez a klub-ben alakult, 1892-ben épült természetesen egy sor keskeny csík a föld között Brancaster Bay és a sós mocsarak. Ügyeljünk arra, hogy az árapály mielőtt játszani! A magas árapály, a tanfolyam válik egy szigeten. Ha nem vagy fel a kaland golf egy félig elöntött persze, van egy italt és harapnivalót a viktoriánus klubház.

5. Princeville a Hanalei

Ha keres, hogy játsszon a golf az egyik legszebb golfpályája a világon, ez az Ön helye. A Princeville természetesen található a festői hawaii Kauai szigeten. Nem lesz buja zöld hegyek és a gördülő hullámokat a Csendes-óceán, mint te, hogy végig a meredek lejtők ebben a kihívásokkal teli pályán.

Legközelebb Ön tervez nyaralást, fontolja turné egyik ilyen csodálatos golfpályák. Talán swing a Princeville Természetesen az utat vissza Osaka. Az biztos, hogy az utazás egy életen át minden lelkes rajongója a sportágnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *